Prieston Love a Glamourban

Egy korábbi bejegyzésünkben már említettük, hogy egy különleges fotózást ejtettünk meg az AndYou Photostúdióban. A szexi, babás sminket Králik Márti készítette a tervező és modell Noéminek, míg az utólagos számítógépes grafikával Tóth Gergő rendező varázsolta egyedivé és profivá az elképzelést.

Ez volt a második közös munkám Gergővel, hiszen korábban ő rendezte azt a videoklipet Cserpes Laurával, amelyben én is szerepeltem és amelynek az “I’m not your stereotype” kampányában én is részt vettem. Fontos tudni Gergőről, hogy az ő stílusa igencsak futurisztikus és kettőnk világa meglehetősen távol áll egymástól, de belerángattam az én kis cuki világomba, és kíváncsian hagyta magát instruálni. Nagyon érdekelte, hogy ebből az egészből mi fog kisülni a legvégén. Nos, a végeredmény borzasztóan vicces és szürreális lett, így a figyelemfelkeltés abszolút sikerült.

 

Fotó: Prieston

Viszont itt az ideje, hogy most eláruljuk, hol is jelent meg a fotó! Nem máshol, mint a Glamour márciusi számában

Hihetetlen érzéssel tölt el bennünket az, hogy a nagy tavaszi-nyári trendbibliába belekerült a Prieston neve. Így tehát sikerült elérni azt, amit a tervező, Noémi már a legelején célul tűzött ki: megmutatni ország-világnak a tutit és azt a kissé szürreális világot, ami a Prieston World-öt jellemzi. Kicsit pimasz, kicsit provokatív, de igazán szerethető. Hiszen a jelszó: “my body, my rules”.

Fotó illusztrációk: Králik Márti és Fruzsina, Glamour Nagykövet