Jelenés Priestonban a 2018-as Fonogram díjátadón

A Magyar Hangfelvétel-kiadók Szövetsége 2018-ban is megrendezte a zenészek és a hangfelvétel-kiadók legnagyobb ünnepét, a Fonogram – Magyar Zenei Díj gálaestet. Ebben az évben – a nagyobb rendezvényekről már ismert – Várkert Bazár adott otthont a gálaestnek, a műsort pedig élőben közvetítette az ATV.

A rendezvényen Kollányi Zsuzsi is részt vett, akit ezúttal Noémi öltöztetett talpig Priestonba. A választás egy púderszínű, szexin mélydekoltázsú, hosszú estélyire esett, kézzel varrott kristályokkal ékesítve. Hogy a ragyogó “végzet asszonya” imázst Zsuzsi egy kicsit ötvözze a vagánysággal, kiegészítőként egy menő fekete bőrkabátot választott, fekete táskával és lábbelivel. Így aztán olyan különleges lett a megjelenése, hogy nem volt olyan ember, aki ne vette volna őt szemügyre.
A show-t Newik és Rácz Gergő közös produkciója nyitotta, a vizuális élményt pedig a Dirty Led Light Crew biztosította. A szakmai kategóriák nyertesei átvehették a Fonogram – Magyar Zenei Díjakat, miközben Király Viktor különleges hangszerelésben adta elő “Budapest Girl” című slágerét.
Zsuzsinak köszönjük, hogy minket választott, a nyerteseknek pedig ezúton is gratulálunk!