Glamour gálán is Prieston!

Immár tizedik alkalommal került megrendezésre csütörtök este a Glamour Women Of The Year díjátadó, amelynek a Várkert adott helyet. Hét kategóriában is díjazták a magyar hölgyeket. A Glamour magazin szerkesztősége idén is megválasztotta Az év hősnőjét, és kiderült az is, hogy ki lett az év énekesnője, színésznője, divattervezője, vállalkozója és közösségi média-sztárja, valamint lakberendezője. Ám az érdeklődők nem csak a nyertesekre voltak kíváncsiak, hanem hogy a meghívott sztárok és vendégek milyen ruhakölteményben érkeztek a gálára.

A tervezőnk, Noémi is részt vett ezen a jeles eseményen, és mi másban tündökölt volna, mint a vagány és csajos Prieston Heroine kollekciójának egyik különleges darabjában, Sophie by Chance imádnivaló táskájával felékesítve. Az idei színtrendnek megfelelően visszaköszönt egy leheletnyi lila árnyalat és a pasztellszínek is.

Idén a Glamour Nagykövetet, Fruzsinát is Noémi öltöztette a Prieston Regale Magnificence kollekciójának egyik elbűvölő darabjába. Fruzsina imádta és természetesen a nagyközönség is.

Fotó: Hatlaczki Balázs