Fókuszban a Prieston Love!

Büszkén kijelentjük, hogy újabb sikeres és jó hangulatú fotózáson vagyunk túl! És hogy ezúttal mihez készültek képek? Nos, akkor most fel is libbentjük a fátylat a következő titkunkról: hamarosan indul a szupercsajos webshopunk, és a legújabb, Prieston Love kollekcióhoz fotóztunk kampányképeket! A mesés helyszínt a Cinq Filles Budapest biztosította számunkra. Tökéletesen azonosulni tudtunk vele és egybeolvadtunk a környezettel, hiszen olyan kis mesevilág ez, mint amilyenben mi magunk is élünk a Prieston márkával. Kedves, csajos, különleges és legfőképpen szeretnivaló!
A fotós, Zsólyomi Norbi pedig már annyira jól ismer bennünket, hogy fél szavakból is megértjük egymást. Imádom, hogy elmondjuk neki az elképzelésemet, és ennek fényében kiválóan tud instruálni! Véger Fibi pontosan olyan lehengerlő, fiatalos és üde sminket varázsolt nekem, mint amilyet elképzeltem. A frizurámat a mangák világa inspirálta, és ezt tökéletesen sikerült is kiviteleznie Barsi Balikonak.
Mivel szeretjük a színeket, a fényeket, és mindent, amiből valósággal sugárzik a boldogság, pontosan úgy – mint ahogyan a ruhákból is – ezért minden tökéletes volt: a Cinq Filles Budapest helyszíne, és a csodás desszertek is, melyeket a Görbe Bögre biztosított számunkra.
Hálás köszönettel tartozunk a Kaska home-nak, a Kikelet Konyha. Kert.-nek, a Cinq Filles Budapestnek és a Görbe Bögrének is, hogy csodás környezetet, kiváló élményeket és egy tökéletes hétvégi napot biztosítottak a számunkra!